Gathus

Gathus med etage

GATHUS TYP C

 

 

Friköpt parbyggt gathus centralt placerat med trädgård mot områdets mittpunkt - Littorinaparken. Typ C är en uppgradering av tidigare uppförd typ A, som byggdes under 2017/18. Två badrum varav ett mindre på loftet och ett större i markplan. Rummen är placerade så att lugn skapas i sovrum och att kök, matplats och vardagsrum är luftiga med stort ljusinfall. Lättskötta tomter med inredda utedäck på båda sidor av huset. Här finns också ett inrett och uppvärmt förråd i anslutning till entrén.

GATHUS TYP A

 

 

Friköpt parbyggt Gathus med entré mot Södergatan och med gatuadress Littorinavägen. Gathusen typ A utgör den först uppförda hustypen på Tvärpilen Kivik. Samtliga A hus har havsutsikt. Interiört innehåller hustypen badrum, kök vardagsrum/matrum på bottenvåningen utöver hall. Loftvåningen har i sitt grundutförande ett sovrum, toalett samt ett större rum.

Tomterna är relativt små med inredda utedäck på båda sidor av huset. Isolerat förråd i anslutning till entrén. Två parkeringsplatser i direkt anslutning, stensatta också de men med en större gatsten.


GATHUS TILLGÄNGLIGA FÖR FÖRSÄLJNING

 

 

Under fliken och knappen Till Salu finns alla objekt som är till försäljning. Tvärpilen består av fyra olika lägenhetstyper och två hustyper. Totalt upprättas 22 lägenheter i två bostadsrättsföreningar och 12 gathus.

FINNER DU VAD DU SÖKER?

 

 

Vårt team står till ditt förfogande för att svara på frågor och för att tillhandahålla mer information.

Projektledare

Sven Erik Borglund

Mellby byväg 12

277 35 Kivik

svenerik@sebab.eu

+46 (0)76 - 631 26 50

Copyright © All Rights Reserved

Vi reserverar oss för eventuella fel som kan ha smygit sig in på hemsidan. Hemsidan är bäst lämpad för dator och läsplatta, men kan också läsas på mobil.

Bostadsområdet

Tvärpilen

Littorinavägen 1-36

277 30 Kivik