Gathus Typ A

Gathus Typ A

GATHUS TYP A

 

 

Friköpta parbyggt Gathus - placerade på norra delen av Tvärpilen Kivik, längs Södergatan. Små lättskötta tomter med sköna inredda utedäck på båda sidor av huset. Isolerat förråd i anslutning till entrén.

 

Exteriört - En med smågatsten bågslagen gång leder fram till entréns halvmånformade svarta granitsten. Entrédörren av Österlensk modell tillverkad av det lokala snickeriet, inramas av en stukatur.

 

Två parkeringsplatser i direkt anslutning, stensatta också de men med en större sten. På båda sidor av huset finns ett utedäck i svarta betongplattor.

 

Interiört - Innanför entrédörren väntar en någorlunda stor hall. Från hallen nås dels köket, ljust och välrustat, dels sovrummet, tyst och bekvämt, dels badrummet med duschplats, klinkergolv, kakelväggar och allt övrigt som bekvämlighet i den zonen ställer krav på.

 

Integrerat med köket öppnar sig ett vardagsrum och matrum med ett rikt ljusinflöde från glaspartier från båda långsidor. Upplevelsen i rummet bestäms också av dess volym - rummet är öppet i nock. Trappan till loftplanet är av furu, ek eller smide med en matchande balustrad och räcke.

 

Lägenheterna är disponerade så att vardagens liv skall äga rum i markplanet. Sommarhalvåret blir uteplatserna en integrerad del av bostaden, inte olikt det som kan upplevas i Italiens Toscana.(Österlen betraktas med viss rätt för Skånes Toscana.)

 

Loftet - En vacker trappa, ek eller smide, leder upp till ett välinrett loftplan. De båda frontespiserna  med sina franska balkonger ”lyfter” snedtaket och ger utöver ett rikt ljusinflöde också två rymliga möbleringsbara rum. Därtill en toalett


FINNER DU VAD DU SÖKER?

 

 

Vårt team står till ditt förfogande för att svara på frågor och för att tillhandahålla mer information.

Projektledare

Sven Erik Borglund

Mellby byväg 12

277 35 Kivik

svenerik@sebab.eu

+46 (0)76 - 631 26 50

Copyright © All Rights Reserved

Vi reserverar oss för eventuella fel som kan ha smygit sig in på hemsidan. Hemsidan är bäst lämpad för dator och läsplatta, men kan också läsas på mobil.

Bostadsområdet

Tvärpilen

Littorinavägen 1-36

277 30 Kivik