Lägenhet Typ D

Lägenhet Typ D

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET TYP D

 

 

Marklägenheter i parhus i Brf Brudbrödet 2


Marklägenhet i parhus - är den senaste lägenhetstypen på Tvärpilen Kivik. Den har tillkommit som en följd av bostadsköpares önskan om ett markboende i bostadsrättsform där möjlighet för gästers övernattning kommer att finnas. Tvärpilen består av sex sådana lägenheter med byggnation under 2019.


Området - Tvärpilen Kivik är ett boendeområde med en sammanhållen helhetskänsla. En känsla som åstadkoms genom byggnadernas form och färgsättning, dess placering i området med tillvaratagandet av den mjuka marklinjen, gator av smågatsten, ljussättning, smidesdetaljer, etc.


Exteriört - Varje lägenhet har två uteplatser. Den ena i omedelbar anslutning till entrén. Den andra med entré från vardagsrummet. Därtill en liten täppa för den med gröna fingrar.


Interiört - Innanför en vacker Österlensk entrédörr väntar en generös hall. Från hallen nås dels köket, ljust och välutrustat, dels badrummet med duschplats, klinkergolv, kakelväggar och allt övrigt som bekvämlighet i den zonen ställer krav på.

 

Integrerat med köket öppnar sig ett vardagsrum och matrum med ett rikt ljusinflöde från glaspartier från båda långsidor. Upplevelsen i rummet bestäms också av dess volym - rummet är öppet i nock. Sovrummet ligger lugnt placerat innanför vardagsrummet. 


Loftet - Lägenheterna är disponerade så att vardagens liv skall äga rum i markplanet. Sommarhalvåret blir uteplatserna en integrerad del av bostaden, inte olikt det som kan upplevas i Italiens Toscana.(Österlen betraktas med viss rätt för Skånes Toscana.)


Loftet, som nås från trappan i hallen, med sina två frontespiser ger en stor volym med mycket ljusinsläpp. Här kommer övernattande gäster att finna sig väl tillrätta. Loftet är rustat med toalett.


Förråd - Direkt i anslutning till entrén finns ett isolerat förråd om 7kvm.

FINNER DU VAD DU SÖKER?

 

 

Vårt team står till ditt förfogande för att svara på frågor och för att tillhandahålla mer information.

Projektledare

Sven Erik Borglund

Mellby byväg 12

277 35 Kivik

svenerik@sebab.eu

+46 (0)76 - 631 26 50

Copyright © All Rights Reserved

Vi reserverar oss för eventuella fel som kan ha smygit sig in på hemsidan. Hemsidan är bäst lämpad för dator och läsplatta, men kan också läsas på mobil.

Bostadsområdet

Tvärpilen

Littorinavägen 1-36

277 30 Kivik